Post by complopercamo on Mar 12, 2022 1:50:13 GMT 5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Reckless Getaway 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Reckless Getaway 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kovance za generator goljufive kode ▞▞▞
▞▞▞ Reckless Getaway 2 2022 version ▞▞▞
Najslabši kontrolniki doslej za odprto besedo so postavili samodejno pospeševanje
Grozno ne bi niti zagnal igre, če bi lahko dal 0 zvezdic, bi to uspelo
Vedno se zruši po 1 ali 2 minutah igranja na mojem Samsung S9 brez očitnega razloga.
Tvoja igra kot zbi
Imam 3 avte in vedno znova dobivam isti avto
Ta igra je super, vendar bi bilo bolje, če bi dejansko lahko pobegnil od policistov, na primer poiskal skrivni izhod ali kaj podobnega, mislim, da bi to naredilo igro boljšo, kot je že
Zabavna je, toda igra me prežene
Všeč mi je ta igra, ker bežiš pred policaji in je res kul in samo bežiš pred policaji, ne razstreli, ne padi v luknje kot velike luknje in to je kot najbolj smešna igra, ki bi jo res morali igrati mislim, da je res zelo zabavno in ne vem, da bi ga morali preprosto igrati
Mislim, da izgleda kul, vendar se igra ne bo nehala zrušiti in sovražim jo.😠
Reckless Getaway 2 Action hnim
Preden se je ta igra sesuvala, jo je bilo zelo zabavno igrati. Zdaj se ne odpre, poskusil sem odstraniti in prenesti, vendar nikoli ne deluje. Všeč mi je igranje, grafika in kontrole, zato prosim popravite to in dobil bo pet zvezdic!
Igra vsebuje oglase zlonamerne programske opreme "adware.tapcore.b", ki vbrizga oglase iz igre, naložite bajte zlonamerne programske opreme in naredite skeniranje ali Google tapcore, so zlonamerna programska oprema, ne nameščajte te igre, prikazala vam bo oglase zunaj igre
Ta igra je najboljša, saj veste, zakaj tej igri dajem 5 zvezdic, ker igra nima avtomatskega nazaj in tudi nima težav, ta igra je zelo lepa in luksuzni avtomobili, tovornjaki, avtobusi in gradbeni avtomobili in tovornjaki so najboljši v ta igra to Všeč mi je ta igra
Bilo bi zabavno, vendar je trenutno pokvarjeno. Denar se po nakupu novega avtomobila ponastavi in se ne vzame.
Zamujena grafika. Ko znižam grafične podrobnosti, se moja nastavitev povrne.
vsakič, ko ga prenesem. se ne odpre. prosim, popravite zalogaj slikovnih pik
Ne deluje ? Toda videl sem videoposnetke igre To je dobro, vendar se moja igra ves čas zruši
To je zelo zabavna igra. Primerna grafika za mobilno igro. To je odličen način, da preživite nekaj časa. Vsekakor igra z dvema palcema gor.
Všeč so mi vaše igre, toda tam, kjer stare igre (RECKLESS GATEAWAY), jih običajno potrebujem, ker je najboljše. Prosimo, dajte staro, prosim.
Igra je res zabavna in všeč mi je, vendar je v igri ta res nenavadna napaka, pri kateri se zaslon zatemni in kolesa na avtomobilih izginejo, ni dima ali ognja, hitrost sličic pa postane zelo prekinjena, zaradi česar je ni mogoče igrati. Potem je tu nov avtomobilski stroj in fant, ali si to narobe razumel. V Crossy Road ali podobnih igrah uničijo like, ki jih že imate, da ne izgubite denarja, ampak vsakič in mislim VSAKOKOLI, ko poskušate izbrati nov avto, izbere avto, ki ga že imate! POPRAVI TO!
Lepe igre AMPAK - vaše zavore niso dovolj takojšnje, prosim, delajte na tem - svoj čas porabim za zbiranje kovancev samo za nakup avtomobilov, ki jih že imam................to je zelo nadležno, prosim, spremenite to kodo
Ta igra je popolna. Všeč mi je upravljanje in igranje ter mini izzivi. Oglasov je na popolnem minimumu. Iskreno sem zbegan zaradi nekaj pritožb, ki sem jih prebral, saj je to zame optimalna izkušnja z igranjem mobilnih iger.
Zaostanek in padci okvirja !!!
Ne bo me pustil v igri. Za to ji dajem 1 zvezdico, ali igri ni mar, da jo ljudje namestijo leta 2020?
The Dream VR Hiburan xpik
To je dobra ideja. Vendar je bilo bolje poenostaviti grafiko igre, da bi lahko izboljšali nadzor nad igro in igranje 😒 Preprosta grafika je zelo priljubljena! Poleg tega je igra težka in polna ovir, zaradi česar hitro izgubimo! 😓
Škoda, da so bili avtomobili prepočasni, popravite!
ni tako dober kot prvi
Reckless Getaway 2 Akční clis
Težko je dobiti kovance in pred policaji NI pobegniti
Grozna vozna fizika, tako slabe ročice, da se zaletiš v vse, čeprav ni presenetljivo, saj je avto videti kot mustang lol lepa grafika, vendar jo je takoj namestil
Ta igra je dobra, manjka pa to, da se lahko igramo na spletu s prijatelji in bi morale biti zavore, da bi lahko pretentali policistovo
Zelo dobra igra je na svetu
Ta igra je super. Ni oglasov, razen če želite brezplačne kovance. Ta igra ni plačana za igranje. Edina težava, ki sem jo imel pri tem, je samodejni menjalnik grafike v nastavitvah. Kar naprej se je spreminjalo in povzročalo, da je moja igra zamrznila. Vse kar morate storiti je, da ga spremenite v nastavitvah.
Igram shizznit iz te igre! Grafika je odlična, vendar zelo težka za baterijo. Rad bi videl nekaj posodobitev tega. Morda možnost polaganja min za tiste prekleti Humvee. Resnično zabavna igra. Odlično opravljeno!
Ne pusti mi igrati, vedno me vrže iz igre
Grafika je grozna
Super igra, dala bi 5 zvezdic. Toda opis misij ni jasen. Zelo nepopolno.
Odlična igra, zelo zabavna, želim si, da bi bil zemljevid večji in da bi imel več moči in izzivov, vendar se igra zelo dobro in nekako zasvoji.