Post by complopercamo on Mar 12, 2022 1:47:14 GMT 5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kingdom Rush - Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kingdom Rush - Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ много издржљивости хацк ▞▞▞
▞▞▞ Kingdom Rush - Tower Defense 2022 version ▞▞▞
Игра је у реду, али вам не дозвољава да пуштате музику или подкастове док сте у игри и чини се да се руши сваки пут када затворите апликацију, губећи напредак на нивоу који може бити десет минута или више.
Kingdom Rush - Tower Defense ยุทธศาสตร์ jfte
Некада је био омиљен на рачунару, а сада је телефон требао знати боље, али се надамо да не морате да улажете новац да бисте играли. Прешао сам од најтежег до најлакшег, могу само 4 нивоа пре него што је немогуће без куповине ствари за победу. Каква срамота
Најбоља стратешка игра за одбрану торња
Rush Royale: Tower Defense TD - Google Play
Прилично добро за првих неколико нивоа, али равнотежа је свуда на месту чим се уведу 'специјални' мафијаши
Игра је била забавна и добро избалансирана. Нема обавезних додатака је такође огромно у мојим књигама. Дајем му 3 звездице за перформансе апликације. Игра није оптимизована, или барем не за новији ОС. Минимизирање апликације доводи до тога да се не може отворити и да празни батерију као да сутра нема.
То је прилично добра игра посебно за стратешку игру. Једини проблем је што не добијате довољно драгуља након што победите ниво, тако да морате да проведете дуго гледајући рекламе, а чак вам и оглас даје само 100 драгуља што може изгледати као много, али искрено није. Да су вам дали више драгуља и повећали цену драгуља за огласе дао бих 5 звездица
Kingdom Rush - Tower Defense Стратегије qxgs
Забава постаје мало тешка јер новац постаје прекратак да би се борио против надмоћних ликова. Али добро је ако је добро да решите тај проблем 😂 Не могу.
Сцена игре скаче кад год покушам да поставим трупе.
Za ljubitelje strategije ratne igre, naš skup od najboljih Flash toranj obrana video igara možete igrati online besplatno će činiti doista nevjerojatna. Mi smo
Добра је игрица
ЕКСТРА СВЕ ПОХВАЛЕ!
Заиста је епски, моја једина замера је што потешкоће у игрици чине стрмоглави преокрет и постају много теже после утакмице (још увек га нисам победио после месец дана), али то је вероватно само проблем са вештином. Генерално одлична игра
Супер... ☺
оад дођес до дзина немозес да победис бацио сам му највеку бомбу а он ни пола не изгуби
Графика је прелепа и игра је заиста добра за телефонске играче и има савршен баланс између тешког и лаког и волим стратегију са 5 звездица
Pokažite svoje liderske veštine u ovim igrama Tower Defense
Kingdom Rush Vengeance, najbolja Tower Defense se vraća
Чак се и не отвара, и даље! Како могу да се региструјем као бета тестер ако не могу да је отворим? (веза ради, апликација је преузета, али се не отвара) И како да преузмем 5.3.04 када је доступна само верзија 5.3.07?
Tower Defence
Ako niste otkrili svijet Tower Defense-a, propustićete. ... Ovo je jedna od najizazovnijih igara Tower Defense. ... 12. Kingdom Rush.
Игра је забавна и волим уметнички стил. Корисничко сучеље је прилично чисто и једноставно, а потешкоћа је солидна. Моје једино побољшање би била брзина којом добијате ресурсе за изградњу и ограничење где можете да градите. Мало је рестриктиван и може створити недостатак могућности да се изврши реконструкција или брзе промене.
Веома сјајна игра, али игра је и даље веома тешка у нормалном режиму, требало би да је олакша. Иначе нема проблема у игри
Preuzmi Stick War: Legacy APK za Android - Softmedal
Pin auf Igrice - Pinterest
Била би добра игра. Ако пораст тежине није захтевао да потрошите прави новац да бисте преживели 4. ниво.
Одустао сам од ове компаније између лажних рекламних пакета који не укључују оно што пише заједно са закључаним садржајем који сам већ купио... Не бих требао да вам шаљем поруку да добијете моје ствари назад неке друге игре. не уради то. Игра је била одлична када сам играо, али пошто се претходно купљени артикли нису приказивали и морао сам да пролазим кроз проблеме слања е-поште и чекања 2 дана, завршио сам. Сачувајте новац који сте луди за микро трансакцијама јер више не добијате.
Ектра!!!
Допе игра, само бих волео да можеш 2к брже. А цена надоградње је превисока. Ијс
Најбоља до сада
За многе рекламе као и за све игре ових дана
Забавно, генерално солидно за игру
Добра је
Grow Castle MOD APK [1.35.3] Infinite Gold / Crystal za Android
Добра игра хеј... Само мислим да би требало да буде више надоградњи за куле, јер сам искористио све своје куле и способности за мање од 2 дана... браво на развоју✌
Бирдпапа - Буббле Црусх Опуштене uul