Post by complopercamo on Mar 12, 2022 1:44:09 GMT 5
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Way Home - Pixel Roguelike ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Way Home - Pixel Roguelike IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ до искуства ▞▞▞
▞▞▞ The Way Home - Pixel Roguelike 2022 version ▞▞▞
Добра игра, али када једном победите прву тамницу морате да платите да бисте играли без реклама или ћете бити бомбардовани њима
Игра је бесплатна, али када победите шефа треба вам 7$ да бисте завршили игру
Сјајна тона добре забаве! Ретко откриће међу свим досадним кликерима и игрицама за копирање, ово је легитимна авантура.
Једини проблем који имам је да програмер мора да истакне да је то демо бар негде, али осим тога, ако је остатак игре као прво острво, дефинитивно вреди 7 долара за целу игру коју сам заправо управо гледао огласи за 400 листова који су вам потребни што је била тотална мука, али ако одлучим да наставим кроз друго острво вероватно ћу га купити када добијем плату пошто сам шворц рн
Не знам како сам добио овај драгуљ игре у мојим предлозима.. Волео сам да је играм и апсолутно ми се свидело како су тражили новац на тако забаван начин.. рекламе су постављене савршено без упада ако желите да играте бесплатно , а и то са другог острва напред у игри..После дуго времена, дао сам толико времена игри👍🏼
Почео сам да играм и чим сам видео "аутоматски нападаш непријатеље у домету" изгубио сам интересовање.
могло је бити јефтиније
Понестало ми је надоградњи, али нивои постају све тежи и тежи 💀 ово ипак волим
Добро је, чак и одлично. Само је злонамерно за бесплатне играче. Натерати вас да гледате 19-20 реклама само да бисте прешли из првог дела у други део. Следи обећање да ћете морати да гледате рекламу сваку појединачну трку коју желите да направите од тада.
猫とダンジョン島 アクション kcv
због реклама и високе цене да се игра без реклама
Далеко до спорог темпа.
The Way Home - Pixel Roguelike Aksiyon dmh
било би боље да програмери направе хоризонтални режим екрана
одлична Рогуелите игра, свиђа вам се чињеница да можете гледати огласе само једном између острва уместо да морате да платите
Још увек не могу да гледам огласе, брисао сам и преузимао игру изнова и изнова, поново покретао игру, и даље ништа...
то је забавна игра. Међутим, постоје две ствари које ми се не свиђају у овој игрици. Прво, кад год замените неки предмет у свом слоту за опрему, изгубићете претходну ставку без упозорења. ово је супер досадно. Друго, вештина невидљивости не функционише. непријатељ те и даље напада а ти их и даље привлачиш... Волео бих да су капи корисније од смећа да будем искрен. генерално, није лоше.
Jalan Pulang: Pixel Roguelike Laga yflf
Забавна и одлична игра са добрим знањем и приповедањем. Било би боље када бисте могли да додате бројеве за штету и исцељење како би играчи могли да разаберу који аспект је најбоље надоградити и повећати (нпр. одбрана наспрам магијског отпора, брзи ударац наспрам милти-схота наспрам брзине напада, вештина 1 наспрам вештине 2 наспрам вештине 3, итд.). Штавише, можда додајте опцију за промену положаја и величине покретне подлоге. Хвала вам.
Ова игра је веома забавна. Рогуе-лите са лаким напредовањем.Играо сам неколико сати и нисам имао никакве рекламе, па сам одлучио да купим пуну верзију како бих подржао програмере. Игра је вредна тога.
Било би лепо знати унапред да морате да платите да бисте заиста играли игру Осим што је игра у реду, није Минецрафт Тхе Ваи Хоме Бојим се
Коначно сам добио шпил и насумично га је инсталирао на дно мапе и не могу да га пребацим на између острва, тако да је сада некако изгубљен... само деинсталирам Нећу да пролазим кроз целу ствар поново само да ставим шпил насумично ...
Многи огласи постављају 1. шефа острва. Потребно је више предмета за израду и могућност одабира неколико ставки које ће се пренети у даљим трчањима. Учинило би то занимљивим.Игровој контент откриваетса полностьу только с помосьу великого количества реклами или с помосьу доната, а та часть гејмплеа, котораа бесплатнаа, скучнаа
Хеј, упознао сам слатку пријатељицу!!!
The Way Home - Pixel Roguelike Екшн sga
Ово је вероватно једна од мојих најбољих мобилних игара свих времена које сам играо, ко год да је направио ову, заиста је желео да игра буде добра и да се свиђа већини људи.
£6 за целу игру. Требало би то да кажеш унапред. Тако лош начин да се то уради.
Ова игра је добра, али молим вас да нерфујете првог шефа. Ја увек умрем јер нема наговештаја да ли ће скочити или не, у суштини сам запео код првог шефа.
Искрено, заиста уживам у овој игри и радујем се ономе што ће бити додато током времена, иако сам некако запео на првом шефу јер нисам потпуно спреман, али све у свему, то је стварно добра игра
The Way Home: Chemin de Retour Action fwo
У почетку изгледа забавно, али онда сте блокирани глупим зидом за плаћање / нежељеним огласима без икаквог упозорења унапред.
Разочаравајуће. Генерално, немам ништа против да плаћам игре у којима мислим да ћу уживати, али моји програмери морају бити отворени у вези са овим. Игра је солидна, али ова игра је демо. *Споилери* После прве борбе са шефом, откључавате друго острво коме се не може приступити осим ако не платите 6,99 долара или погледате 20 реклама (са рекламама за свако трчање у тамници).До ове тачке, нема назнака да је ово ограничење. Дев, будите транспарентни и унапред да је ово демо и да се мора купити додатни садржај.
платио сам пуну верзију бц. довољно сам уживао. Једна од најбољих ствари је то што не постаје све више намјерно да вас присиљава да трошите новац.
Волите слатку малу игрицу, али плаћати 7 долара је превише за ово.
Завршио сам бесплатни део и нисам оклевао да купи целу игру! пуно садржаја, невероватно забавно!!
Забавна и иновативна игра. Требало би да подржимо, али део који захтева 20 огласа ме одбија и надам се да то неће постати норма. Уживао сам у игри без обзира на то
То је забавно. Следећи корак у односу на игре са стрелицама. Да ово има пецање и арену никада не бих престао да играм. Али то није тако 4 звездице.
Довољно напредни у игри и добићете слатког пса! 8/5 Опет би спасио!! Ажурирање: Управо сам сазнао да вам пас помаже у борби! 10/5
графика је мех, али то је одличан РПГ са мало млевења, али вреди тога
Tasty Town - Cooking & Restaurant Game Εύκολα nmqo
Добро вреди 7 долара. Кроз Волео бих да имам више начина за излечење. Схватам да би требало да буде изазовно, али би мало излечења било добро. Такође, као и други, успео сам да откључам и надоградим све до 2. чина. Једина ствар која је преостала да се прикупи да постане моћнија су артефакти и изгледа да су потпуно насумичне капи.